Betöltés ...

Férfi Röplabda

Szakosztályvezető
Bondor Tamás

Elérhetőség
0670/389-3321

Csapat

Strezeneczki Gyula
Fülöp Norbert
Farkas Baráti Attila
Váradi Zoltán
Piti Richárd
Borsi Levente
Péter Csaba
Péter Márk
Tátrai Sándor
Bodnár Lajos
Berentés Béla
Boros Gábor

A 2012-ben megalakult férfi röplabda szakosztálynak nagy lehetőség volt az EHÖK SE, hiszen 2011-ben teljesen megszűnt Szegeden a felnőtt férfi röplabda. A csapat megszervezése után első küzdelmüket a MEFOB-on vívták, a 2012/2013-as évadban pedig már indultak NB II-ben.
Az alapszakaszban az NB I-be való feljutási versenyben szereplő csapatok közül elsők lettek. A rájátszást (1-5 helyért) az első helyen kezdik meg.

=

Nagy köszönettel tartozunk az SZTE EHÖK SE-nek, hogy felkarolták csapatunkat.

Szegeden mindig is kitűnő játékosállomány volt, és mivel a 2011-ben megszűnt a szegedi férfi Extraligás röplabdacsapat és ezzel együtt teljesen kihalt a felnőtt férfi röplabda, így sokan klub nélkül maradtak itt.
Nagy lehetőség számunkra, hogy újra van módunk edzeni és játszani.

Az említett tavalyi csapatból Babanyecz Roland, Bitó Attila, Bondor Tamás, Csányi Roland, Filius István Zoltán, Gyuris Attila, Makhult Zoltán és Strezeneczki Gyula maradtak Szegeden, hozzájuk csatlakoztak az egyetemi csapat tagjai, Bojti Róbert, Boros Gábor, Cserpák Miklós, Farkas Baráti Attila, Péter Csaba, Szabó Richárd és Váradi Zoltán. Azonban nem lehet azt mondani, hogy két társaság alkotná a szakosztályt. A játékosok nagyon jól ismerik egymást, hiszen számos tornán és edzőmeccsen találkoztak már mind a pályán, mind azon kívül, így az öltözőben és a pályán sem lehet gond az összetartással, a hangulattal.

A társaságban korábban komoly korosztályos helyezéseket elért játékosok és volt korosztályos válogatott fiatal tehetségek is játszanak, így egy nagyon motivált és lelkes társaság várja a következő bajnoki évet.

Célunk jelenleg felkészülni az egyetemi bajnokság (MEFOB) meccseire, és 2007 után ismét visszahódítani a kupát.

További terveink közé tartozik a következő szezonban az NB II-es bajnokságban való indulás, ahol komoly célokat tűzünk ki magunk elé, hogy sikerre vezethessük csapatunkat és az Egyesületet.