Betöltés ...

Kézilabda: Félsiker a Topolyán

Csapat

Hazai pályán játszott az EHÖK SE Férfi és Női kézilabda csapata a Szentes ellen.

A férfi mérkőzésen az EHÖK SE csapata már az első percben gólt szerzett de gyors jött az egyenlítő gól a szentes részéről. A 21. percig teljesen egálban játszott a két csapat de ekkor a Szentes zsinórban 3 gólt is dobott. (11-14). A félidő végére az egyetemisták felhozták valamennyire a mérkőzést és két gólos különbséggel kezdték meg a szünetet. 17-19.

A második félidő egy szentesi góllal kezdődött. Az EHÖK csapata 2 perces emberhátrányba került de mégse kaptak gólt belőle sőt négyet lőttek is. A jó egyetemista játék ellenére a szentesi csapat nyerte a mérkőzést.
SZTE EHÖK SE-Szentesi Sportisk. : 31-34

A női mérkőzés gólszegény első félidővel kezdődött. Az egyetemista lányok 1 gólos vezetésénél fújták le. (6-5.)

A második félidőben viszont felgyorsultak az események. Az EHÖK SE csapata 10 percen belül 11 gólt szereztek míg egyet sem kaptak. A nagy különbséget a mérkőzés végig tartani is tudták így megszerezték a győzelemért járó 2 pontot.
SZTE EHÖK SE-Szentesi Szabadidő SK. : 21-11

Dombovári Márk szakosztályvezető:A férfi csapat által mutatott játék, győzni akarás és alázat mindenképp dicséretet érdemel. Ez a vereség még több erőt ad a további munkánkhoz hiszen a bajnokság egyik legjobb csapatával játszottunk egy olyan mérkőzést, amiben még az is benne volt, hogy nyerhetünk.

A női mérkőzést nagyon nehezen kezdtük de szerencsére a szünetben mindenki összeszedte magát és a második félidőben már nagyon jó játékot mutatott. Gratulálok a csapatnak.

Vissza