Betöltés ...

II. helyezett lett az Interregionális Kupán az EHÖK SE floorball csapata

Unnamed_(1)

Megkésve, de elkezdődött a szezon az EHÖK SE floorballosai számára is. Egy hét alatt két különböző helyen is meg kellett mutatniuk a srácoknak tudásuk legjavát.

Október 9-10-én rendezték meg Debrecenben az Interregionális Kupát, melyen a szegedi csapat is képviseltette magát. Nehéz helyzetben volt az utazó keret, hiszen a házigazda debreceniek ismét egy nagyon erős csapattal álltak ki a Napfény városából érkezők ellen. Tisztességesen helyt álltak a srácok, de a hazai közönség előtt remekelő hazaiak jöttek ki győztesen a játékból. A második mérkőzésre összekapták magukat a szegediek, kicsit nehézkesen, de legyűrték a pécsiek csapatát, így összességében a kupán második helyen zártak.

A csapat tagjai: Kovács Adri, Kurdi Réka, Ignácz Ádám, Göbölyös Dániel, Gera Ákos, Vízvári Attila, Keszthelyi Balázs, Ujvári Péter, Grigorov Gergő

A játékosok nagy része elutazott október 11-én Dunaújvárosba is, ahol elkezdődött számukra a szezon. A sorsolás amúgy sem könnyítette meg a dolgukat és az ellenfelek sem. Az első mérkőzést a White Sharks csapata ellen játszották, ahol a két csapat nem tudott egymáson fogást találni és mindkét fél számára kedvező eredmény született, döntetlennel zárult a mérkőzés. A második mérkőzésen a csoport egyik favoritjának számító Meise Phoenix ellen léptek pályára az EHÖK SE tagjai. A várakozásoknak megfelelően a Phoenix jött ki győztesen a párbajból. A csoport utolsó meccsét a Soproni Ászok ellen játszották, akiknek a bemelegítés volt a mérkőzés, fölényesen, szép játékkal megverték a szegedieket.

A játéknap utolsó mérkőzését a DFE-WS ellen játszották, ahol újból alul maradtak a megfáradt szegedi ifjak, így a 6. helyen zárták az első játéknapot!

A csapat tagjai: Kurdi Réka, Ignácz Ádám, Vízvári Attila, Lukács Máté, Király Bence, Fejős Máté, Ujvári Péter, Czuczi Ádám, Czuczi Imre, Grigorov Gergő

írta: Grigorov Gergő

Vissza