Betöltés ...

Eredményes hétvége, dupla győzelem az EHÖK SE női röpiseinél

Noi_ropi_2014_oktober

A november 8-9-i hétvégén két mérkőzést is játszottak női röplabdásaink.

SZTE EHÖK SE – HONVÉD ZRÍNYI SE 3:0 (25:17; 25:18; 25:19)

Junior mérkőzés eredmény 3:0 az SZTE EHÖK SE javára.

SZTE EHÖK SE – Nyírsuli Kft. 3:0 (25:21; 25:19; 25:20)

Mindkét mérkőzésről elmondható, hogy a hazaiak végig motiváltan, és eredményesen játszottak.

A szombati mérkőzésen a budapesti csapat nagyon lelkesen játszott a meccs alatt, megnehezítették a szegedi lányok dolgát. A hazaiak azonban jól kezdték a mérkőzést, és nagyon precízen, kiváló mezőnymunkát bemutatva, végig irányították a játékot. Az elvégzett munka kezd beérni, meglátszott a csapaton a sok gyakorlás. Végig magabiztosan játszottak, s így nyertek 3:0-ra.

A nyíregyházi lányok nagyon fiatal kerettel érkeztek meg Szegedre. Nagy tűzzel és fegyelmezetten játszottak. A rutinosabb hazai pályán játszó lányok ezt a mérkőzést is sikeresen megnyerték, köszönhetően Berkes edző taktikai utasításainak, és a játékosok motiváltságának köszönhetően.

Berkes Zoltán – edző:
Szerencsére mindkét mérkőzésen teljes kerettel tudtunk játszani, és szinte végig fegyelmezetten, és nagyon motiváltan játszottunk. A budapesti csapat kiváló játékerőt képvisel, a nyíregyházi lányok pedig a jövőben nagyon erős csapattá kovácsolódhat össze. A lányaink nagyon akartak mindkét mérkőzésen, de ez nem ment át görcsösségbe, és ez kulcsfontosságú volt. Szeretnék mindenkit kiemelni, nagyon jól játszott mindenki a két mérkőzésen! Gratulálok az egész csapatnak!

Bondor Tamás

kép: EHÖK SE archív

Vissza