Betöltés ...

EHÖK SE Floorball csapat: túl a szezon második fordulóján

10816155_820122828043909_5992905_n_(1)

Az idei szezon második fordulóján van túl az EHÖK SE floorball csapata, akik november 22-én egészen Debrecenig utaztak, hogy összemérjék tudásukat a Corvinus, az Eger, az Ebesi Sportbarátok és a Soproni Ászok csapatával.

A Corvinus csapata elleni mérkőzés első felében a srácok jól tartották magukat, sok helyzetet dolgoztak ki, de a szerencse ismét elpártolt tőlük, annak ellenére, hogy a torna későbbi legjobb kapusát is soraikban tudhatták. A mérkőzés második felében az ellenfél teljesen átvette az irányítást és két gólra váltotta. A végeredmény, Corvinus – SZTE EHÖK SE 2:0.

A következő mérkőzésre a srácok felszívták magukat és komolyan támadásokkal próbálták meg bevenni az ellenfél kapuját. Az egriek nagyon jól védekeztek, jól is támadtak. Pillanatok alatt megszerezték a vezetést, majd növelték előnyüket. A szegediek nem omlottak össze és a sorra halmozták a helyzeteket, aminek meg is lett az eredménye, csökkentették hátrányukat. A mérkőzés iramára nem lehetett panasz, egymásnak feszült a két csapat. Az ellenfél egy hiba kihasználásával növelte ismét az előnyét. Erre nem tudtak időben válaszolni az szegediek. A mérkőzés egy 6:2-es vereséggel végződött.

A harmadik mérkőzést a házigazda Ebesi Sportbarátokkal játszotta az EHÖK SE. Sokáig kellett várni az első igazán nagy helyzetre a mérkőzésen. A szegediek meg is szerezték a vezetést, majd növelték előnyüket, aztán jött egy szépítő gól az ellenféltől, amely nem maradt válasz nélkül. Az utolsó percekig szoros csata folyt a pályán. Ennek megfelelően az debreceniek szépíteni tudtak, de döntetlenre nem tudták lehozni a mérkőzést, 3:2-re nyertek a szegediek.

Az utolsó mérkőzésre a Soproni Ászok ellen került sor. A mérkőzés nagyon jó iramban kezdődött. A szegediek uralták a mérkőzést, melynek köszönhetően meg is lett az eredménye, megszerezték a vezetést. Komoly csatát vívták egymással a srácok a pályán. Növelni tudták előnyüket, majd az ellenfél átvette az irányítást a pályán és ennek megfelelően lőttek két gólt, ekkor már érződtek az egész nap viszontagságai a szegedi ifjakon, s az ellenfél nyomását nem tudták tartani, átvették a vezetést, a hármas sípszót követően a csapatok 3:2-es végeredménnyel vonultak az öltözőkbe, soproni diadallal.

A csapat tagjai: Ignácz Ádám, Kurdi Réka, Kovács Adri, Andó Anna, Lukács Máté, Vízvári Attila, Király Bence, Bárdi Patrik, Ujvári Péter, Fejős Máté, Grigorov Gergő

Vissza