Betöltés ...

Kikapott a Gyöngyöstől az EHÖK SE futsalcsapata

Súlyos vereséget szenvedett az SZTE EHÖK SE tartalékos futsalcsapata az NB II Keleti csoportjának alsóházi rájátszásában Gyöngyösön.

Meglehetősen tartalékos kerettel – egy kapus, öt mezőnyjátékos – tudott csak útra kelni Gyöngyösre az SZTE EHÖK SE NB II-es futsalcsapata a Keleti csoport alsóházi rájátszásának hétfő esti találkozójára. Ennek ellenére jól kezdett Cserenkó Szabolcs alakulata, hiszen Herczeg Gábor és Hegedűs Zénó góljaival hat perc alatt 2-0-ra elhúztak az egyetemisták. A komplettebb kerettel bíró hazaiak ugyan fordítottak a félidő hátralévő részében, de Kalános János, Berndt Dániel és Major György találataival tartani tudta a lépést a Tisza-parti alakulat, így 7-5-ös hazai vezetéssel mehettek szünetre a felek. Fordulás után azonban megállt a vendégek gólgyártása, míg a hevesieké nem hagyott alább, így folyamatosan felőrölték a kevés variációs lehetőséggel bíró, egyre jobban elfáradó szegedeieket, s végül kilencgólos, kiütéses győzelmet arattak (14-5). A hátralévő meccseket figyelembe véve ezzel gyakorlatilag eldőlt, hogy a jelenleg egyaránt 36-36 ponttal rendelkező két gárda közül a Gyöngyös nyeri az alsóházi rájátszást, hiszen két, papíron könnyedén nyerhető mérkőzésük van hátra a Salgótarján és a RAFC ellen, míg a Cserenkó-csapat jövő hétfőn szabadnapos, s az utolsó fordulóban, május 14-én, 19 órától az egyre jobban szereplő nógrádiakat fogadja az újszegedi Csonka-szakközépiskolában.

Férfi futsal NB II Keleti csoport alsóházi rájátszás (7-11. helyért) 8. forduló:
ESC Gyöngyös MI – SZTE EHÖK SE 14-5 (7-5)

Vezette: Varga L., Tóth Z., Szigetvári.
Gyöngyös: Pári – Csoszánszki, Czéh, Kabai, Berkes. Csere: Marosi, Tarnai, Kajos, Rozovits, Vass. Játékos-edző: Berkes László.
SZTE EHÖK SE: Kulisits – Herczeg, Major, Kalánois, Berndt. Csere: Hegedűs. Vezetőedző: Cserenkó Szabolcs.
Gólszerzők: Marosi (7′, 37′), Tarnai (10′, 38′), Czéh (13′, 14′, 19′), Berkes (18′), Kabai (20′), Rozovits (21′), Csoszánszki (27′, 33′, 35′), Kajos (29′), ill. Herczeg (3′), Hegedűs (6′), Kalános (14′), Berndt (18′), Major (20′).
Sárga lap: Kalános (24′).

Cserenkó Szabolcs: “Mindössze egy cserével tudtunk útra kelni, de a szünetig tudtuk tartani magunkat, azután leléptek minket a hazaiak. A két csapat között nincs akkora különbség, mint amit az eredmény mutat.”

szegedma

Címkék

EHÖK SE futsal
Vissza