Betöltés ...

A floorball csapat beszámolója az első mérkőzésekről

Floorball

A hétvégén volt a Független Floorball Liga első versenynapja Komáromban.

Az első mérkőzésen a meglepődöttség uralkodott a csapaton, abból nagyon nehezen voltunk képesek felállni és sajnos csak döntetlenre sikerült felhozni az eredményt. Izgalmas, fordulatos mérkőzés volt, méltó ellenféllel. A mérkőzés végeredménye debreceni S-Ebes-ültek – EHÖK SE 6-6 ( 4-3 ; 2-3 )

Második mérkőzés izgalmakkal túlfűtött volt. Az első félidőben kiválóan tartottuk magunkat, 1-1-el vonultunk le a pályáról. Játékban voltunk mindannak ellenére, hogy világbajnokságon is részt vevő játékos küzdött az ellenfél soraiban. Agresszivitásból nem volt hiány: keményen, ugyanakkor szabályosan játszottunk, ami az ellenfélnek annyira nem tetszett és ezt néha szóvá is tették. A második félidő hozta a papírformát és a rutinos ellenfél felülkerekedett rajtunk. Végül első vereségünket elszenvedtük derekas küzdelemben, végig hajtva, igazán jól játszott a csapat. White Sharks – EHÖK SE 6-1 ( 1-1 ; 5-0)

A harmadik mérkőzést a Liga egyik leendő győztesével játszottuk, csapatuk keretét profi játékosok egy része alkotta, így elég nehéz dolgunk volt. Az első félidőt teljes egészében ők uralták a játék képe is ezt mutatta. A második félidőre összeszedtük magunkat és méltó ellenfélként, emelt fővel jöttünk le a pályáról, hiszen elég súlyos vereséget könyvelhettünk el. EHÖK SE – Fekete Ló 3-12 ( 0-8 ; 3-4)

Címkék

EHÖK SE floorball
Vissza